Swedish Book Buyers

Försäljning till svenska Kunder

På grund av varierande Eurokurs kan inte fast svenskt pris anges annat än riktpriser nedan.

Boken levereras normalt internationellt från Paris av Dan Vernhettes/JazzEdit till Europa-priset €50 via http://www.jazzedit.org/contacttb.html  och med betalning via PayPal. Vi säljer även en mp3-CD med alla Ladniers inspelningar (191st, motsvarand 8 normala CD) med boken för €15, dvs. totalt €65. Med en ungefärlig €-kurs motsvarar dessa priser 470:-SEK för boken och 620:- SEK för bok+CD.

Inom Sverige kan jag leverera boken/CDn till svenska köpare men beroende på bostadsort blir hantering och pris olika:

För köpare i Stockholm kan jag sälja böcker som tagits hit via bilspedition. Boken/CDn kan vi då sälja till ett reducerat pris. För närvarande är ”Stockholmspriset” 400:- SEK för boken eller 500- SEK för bok+CD. Sänd mig ett mail till adressen under Contact så får vi komma överens om leveranstid/plats och betalning. Glöm inte att ange om CDn önskas. Betalningen kan ske kontant eller till Swish.

För svenska köpare utanför Stor-Stockholm skulle ju boken behöva skickas vidare med svenska posten (porto 85:-) som måste läggas på fraktkostnaden från Paris. I detta fall är det smidigare att skicka boken direkt till kunden från Paris. Därför blir det billigare för dig att beställa boken direkt från JazzEdit på samma sätt som en internationell kund. Om du emellertid kommer till Stockholm ibland kan vi naturligtvis ordna med en direktleverans vid lämplig tid.

Bo Lindström